Connect with us

Societate

Ministrul Agriculturii anunță evaluarea culturilor. Daea spune că poleiul pune probleme grave!

Published

on

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a precizat într-o emisiune tv că fenomenul de iarnă târzie este benefic pentru culturile de iarnă și că cel mai grav fenomen care poate afecta culturile este poleiul.

“Sunt aceste fenomene care s-au decalat în timp, că parcă acum o lună ne întrebam când vine iarna. Culturile de toamnă au acest strat de zăpadă. care este bun. În alte părți nu este zăpadă, dar cantitatea de apă este suficientă pentru culturi. Sunt anumite culturi care sunt sub ape și aici sunt probleme. Abia după ce vor trece apele vom putea face o analiză, să vedem care este pierderea. Temperaturile scăzute din această perioadă afectează culturile pomicole și viticole, dar nu temperatura este cel mai grav fenomen. Cel mai grav fenomen, în această perioadă, este poleiul. Acest fenomen produce cele mai mari pagube (…) Mâine și poimâine voi fi în țară pentru a face evaluări în teren”, a spus Petre Daea, la Antena 3.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!