Conecteaza-te cu noi
SEAS

Administratie

(document) Ce spun locuitorii comunei Tuzla despre proiectul PUG-ului propus de conducerea Primăriei

Published

on

Conducerea administrației locale din comuna Tuzla publică pe pagina de internet a instituției un document prin care sunt făcute cunoscute publicului larg opiniile locuitorilor privind procesul de consultare aferent proiectului Planului Urbanistic General Actualizat al localității.

Astfel, conform documentului, până la data de 11 ianuarie a.c. inclusiv – data indicată în anunțul privind intenția de elaborare a PUG-ului actualizat al comunei Tuzla și a regulamentului local de urbanism eferent – drept dată limită pentru formularea propunerilor, sugestiilor și observațiilor din partea publicului, au fost primite un număr de 6 csrisori în termen, din partea publicului.

“Prezentăm opiniile, sugestiile și comentariile cetățenilor din comuna Tuzla, în conformitate cu dispozițiile art. 23 din Ordinul nr. 2701/2010 pentru aprobarea Metodologiei de informare și consultare a publicului cu privire la elaborarea sau revizuirea planurilor de amenajare a teritoriului și de urbanism, sinteza observațiilor și comentariilor primite din partea publicului cu privire la elaborarea PUG și RLU actualizate pentru comuna Tuzla, precum și argumentația preluării sau nepreluării acestora în cadrul documentației de atribuire a serviciilor de elaborare”, transmite Reșit Taner, primarul comunei Tuzla.

Vă prezentăm documentul care stă la baza declarației primarului, document pe care oricine este interest îl poate consulta și pe pagina de internet a administrației locale din Tuzla, la secțiunea “Anunțuri”:

RAPUNS%20 %20SINTEZA%20PRIVIND%20COMENTARIILE%20SI%20OBSERVATIILE%20PRIMITE%20D

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions