Conecteaza-te cu noi
SEAS

Administratie

(document) Claudiu Palaz: “Policlinica 2 are TOATE AVIZELE, dotările pot fi puse la dispoziția cetățenilor”

Published

on

Claudiu Iorga Palaz, vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, a promis că unitatea medicală care funcționează în clădirea Policlinicii 2 din municipiul Constanța va intra în legalitate. Astăzi, Palaz a postat pe contul său de Facebook un mesaj însoțit de documentele care stau la baza obținerii tuturor avizelor de funcționare, respectiv a faptului că dotările de aici pot fi puse la dispoziția cetățenilor.

“Așa cum am promis: POLICLINICA 2 are TOATE AVIZELE! Dotările pot fi puse la dispoziția cetățenilor și să-i deservească pe aceștia! Deci se poate cu un PROFESIONIST! Multumesc pentru sprijin colegilor care s-au implicat și nu au renunțat să creadă că acest proiect mai poate fi recuperat!”, scrie Claudiu Palaz pe Facebook, iar documentele le puteți consulta aici .

Amintim că, la finalul anului trecut, Claudiu Palaz a atras atenția asupra faptului că, în situația clădirii care adăpostește unitatea medicală din municipiul Constanța, scopul a fost “ruinarea în scopul privatizării”, iar echipamentele “au fost ținute la țiplă timp de 5 ani”.

Video, declarații și înformații complete găsiți într-un articol “Ordinea.ro” semnat de Adrian Cârlescu.

VIDEO Policlinica 2: Clădire ruinată în scopul privatizării. Echipamente ținute la țiplă de 5 ani

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions