Conecteaza-te cu noi

Actual

(document) Noi scenarii pentru școlile din județul Constanța. O localitate se află în scenariul roșu!

Published

on

Astăzi, în cadrul CJSU, au fost votate hotărârile nr. 8 și nr. 9. Prima prevede încadrarea ratei de incidență pentru cele 70 U.A.T.-uri de pe raza județului, după cum urmează:
– 64 de U.A.T.-uri vor funcționa respectând măsurile din anexa 2 – pentru localități cu incidența sub 1,5/1.000 locuitori.
– 5 U.A.T.-uri (Constanța, Agigea, Costinești, Saraiu, Valu lui Traian) vor funcționa respectând măsurile din anexa 3 – pentru localități cu incidența între 1,5/1.000 și 3/1.000 locuitori.
– un U.A.T. (Dumbrăveni), va funcționa respectând măsurile din anexa 4 – pentru localități cu incidența peste 3/1.000 locuitori.
Măsurile vor intra în vigoare de pe data de 11.02.2021 și vor fi valabile pentru 14 zile, urmând a fi reevaluate.

A doua hotărâre din CJSU de astăzi prevede schimbarea a 12 scenarii de funcționare pentru unități de învățământ din județul Constanța.

Mai jos regăsiți cele două hotărâri și anexele acestora:

Download (DOC, 50KB)

 

Advertisement

Download (DOCX, 36KB)

 

Download (DOC, 39KB)

 

Download (DOC, 60KB)

 

foto: ilustrativ

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions