Conecteaza-te cu noi

Actual

Trei tineri din Constanța, sancționați pentru nerespectarea măsurii carantinei

Published

on

Trei tineri din municipiul Constanța au fost sancționați, în cursul zilei de ieri, pentru că nu au respectat măsura carantinei la domiciliu.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Constanța, la data de 9 februarie a.c., în jurul orei 17.40, polițiști din cadrul Secției 1 au identificat, pe strada Decebal din municipiul Constanța, doi tineri, de 19, respectiv 20 de ani, care, în urma verificărilor, s-a stabilit faptul că ar fi trebuit să se afle în carantină la domiciliu. Cei doi au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei fiecare, conform Legii 55/2020.

În cursul aceleiași zile, în jurul orei 19.20, patrula mixtă, formată dintr-un polițist din cadrul Secției 4 și un jandarm al G.M.J. Tomis Constanța, a identificat pe strada Crișului din municipiul Constanța un bărbat, de 30 de ani, care, în urma verificărilor, s-a stabilit faptul că ar fi trebuit să se afle în carantină la domiciliu. Bărbatul  a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 55/2020.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions