Connect with us

Administratie

(document) Primăria Constanța a definitivat Regulamentul de publicitate stradală

Published

on

Primăria municipiului Constanța a definitivat proiectul de hotărâre privind Regulamentul local de publicitate la nivelul municipiului Constanța. În principal, Constanța a fost împărțită în două zone de publicitate restrânse (ZR1 și ZR2) și zona de publicitate lărgită (ZL).

▪ Zonele de publicitate restrânsă: sunt zone în care se instituie restricții speciale și sunt permise doar anumite mijloace publicitare, care prin dimensiuni, formă sau amplasare să nu altereze caracteristicile arhitecturale și ambientale ale zonei. Se delimitează două subzone de reglementare cu publicitate restrânsă: ZR1 – zona de publicitate restrânsă cu maximă restricție și ZR2 – zona în care se impun restricții speciale.

▪ Zona de publicitate lărgită ZRL – alcătuită din teritoriul municipiului Constanța cu excepția zonelor ZR1 și ZR2, în care sunt permise toate mijloacele de publicitate cu încadrare în prevederile prezentului regulament.

Proiectul de hotărâre va fi supus aprobării Consiliului Local Constanța.

Întregul regulament poate fi citit aici:

http://www.primaria-constanta.ro/docs/default-source/documente-pwpmc/de-interes-public—legea-52-2003/transparen%C8%9B%C4%83-decizional%C4%83/regulament-publicitate_martie2021/proiecthotarare.pdf?sfvrsn=2

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta