Connect with us

Politica

(document) Primăria Constanța cumpără servicii poștale. Vedeți pentru câți bani se va semna contractul

Mihaela Tîrpan

Publicat

la

Reprezentanții Primăriei municipiului Constanța anunță pe pagina de internet a instituției intenția de a achizițuona servicii poștale. ,,Municipiul Constanţa, cu sediul în Bd-ul. Tomis nr. 51, tel. 0241 488 157, email: achizitiipublice@primaria-constanta.ro, organizează în data de 09.03.2018, ora: 13:00, procedura simplificată proprie privind atribuirea acordului cadru având ca obiect ,,SERVICII POȘTALE”. CPV 64110000- 0 – Servicii poștale”, este informația pe care o puteți găsi pe www.primaria-constanta.ro.

În ceea ce privește banii pe care administrația locală îi va scoate din bugetul local pentru această achiziție, avem următoarele informații:

Valoarea minimă estimată a acordului cadru este de 964 340,80 lei fără TVA;
Valoarea maximă estimată a acordului cadru este de 1 105 964,00 lei fără TVA;
Valoarea minimă estimată a unui contract subsecvent este de 241 085,20 lei fără
TVA;
Valoarea maximă estimată a unui contract subsecvent este de 276 491,00 lei fără
TVA.

Cantitățile minime si maxime pentru acordul cadru, respectiv pentru fiecare contract subsecvent sunt specificate în caietul de sarcini. De asemenea, Cantitățile minime si maxime de transmiteri poștale vor fi aceleași pentru fiecare din cele 4 contracte seubsecvente ce se vor încheia în derularea acordului cadru încheiat pe 4 ani. Mai mult, conducerea Primăriei Constanța informează că se va încheia un acord cadru cu un singur operator economic, care se va derula pe o perioada de 4 ani (48 de luni). Pentru fiecare an se va încheia câte un contract subsecvent de prestări servicii poștale cu durata de derulare de 12 luni.

“Ofertantul va prezenta certificat-tip de atestare a dreptului de a furniza servicii poștale pe baza regimului de autorizare generală, document eliberat de către autoritatea națională acreditată. NOTA: Documentele se prezintă în original /copie lizibilă semnată de ofertant cu mențiunea “conform cu originalul”.
Cerinta 3). Ofertanții vor face dovada că sunt înscrisi în Registrul public al furnizorilor de servicii postale, disponibil pe pagina de internet a ANCOM. NOTA: Documentele se prezintă în original /copie lizibilă semnată de ofertant cu mențiunea conform cu originalul“.

Ofertele se vor deschide în data de 09.03.2018, ora 13:00.

Criteriul aplicat pentru atribuirea acordului cadru este “prețul cel mai scăzut”.

Consultați Caietul de sarcini aici:

http://www.primaria-constanta.ro/docs/default-source/documente-pwpmc/Achizitii-publice/achizitii-publice-publicate-2018/009/anunt-servicii-postale-26-02.pdf?sfvrsn=2

Comments

comments

Politica

PNL vrea ca ziua în care a câștigat alegerile europarlamentare să fie declarată zi de sărbătoare națională

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Premierul Florin Cîţu împreună cu mai mulți liberali au depus la Senat un proiect de lege care prevede instituirea pe 26 mai a Zilei Naţionale a Alegătorului. Pe 26 mai 2019, PNL a câştigat alegerile europarlamentare şi în aceeaşi zi s-a organizat şi referendumul prin care preşedintele Klaus Iohannis a folosit justiţia pe post de armă politică. În această zi, „autorităţile administraţiei publice centrale şi locale pot organiza, la nivel naţional şi local, manifestări, campanii de informare, evenimente şi activităţi cultural-educative şi ştiinţifice consacrate conştientizării semnificaţiei dreptului de vot şi a importanţei alegătorilor şi a referedumurilor pentru democraţie şi statul de drept, precum şi informării cetăţenilor cu privire la drepturile şi procedurile electorale”, mai arată propunerea legislativă, potrivit news.ro.

„Se declară ziua de 26 mai ca Ziua Naţională a Alegătorului. Ziua Naţională a Alegătorului este o sărbătoare naţională anuală care promovează democraţia prin vot şi prin alegeri democrstice şi încurajează participarea cetăţenilor la procesele democratice şi electorale.

Senatul este prim for sesizat pe iniţiativa legislativă, decizională fiind Camera Deputaţilor.

Comments

comments

Continuă să citești

Politica

Ultima șansă a lui Dragnea de a ieși mai devreme din închisoare. Cererea de eliberare condiționată, judecată în 15 iulie

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Cerea de eliberare condiționată a lui Liviu Dragnea va fi judecată de Tribunalul Giurgiu în 15 iulie. Magistrații Curții de Apel București au încuviințat strămutarea dosarului privind eliberarea condiționată pe motiv că judecătorii de la Tribunalul Capitalei nu au fost imparțiali în ceea ce-l privește, în 27 mai, când i-au respins eliberarea.

Condamnat la închisoare în dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman, Liviu Dragnea va face o ultimă încercare pentru a fi eliberat condiționat, la Tribunalul Giurgiu, după ce a reușit să îi convingă pe magistrații Curții de Apel București că judecătorii de la Tribunalul Capitalei nu au fost imparțiali când au judecat cererea de eliberare condiționată.

Sursa: B1

Comments

comments

Continuă să citești

Politica

Senatorul Septimiu Bourceanu, ales în funcția de președinte al Organizației Municipale Constanța a PNL

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Senatorul Septimiu Bourceanu a fost ales, astăzi, în funcția de președinte al Organizației Municipale Constanța a PNL. Alegerile au avut loc la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin“. Septimiu Bourceanu a fost ales cu 281 de voturi din 283 valabil exprimate. Pe de altă parte, Viceprimarul Constanței Ionuț Rusu și prefectul Constanței Silviu Coșa au fost aleși în funcția de prim-vicepreședinte ai organizației municipale. Silviu Coșa va coordona departamentul de Strategii și Comunicare și Ionuț Rusu va conduce departamentul de Politici Publice. Vicepreședinții organizației sunt: Mihaela Andrei, Costin Avătavului, Adriana Cîmpeanu, Mihnea Drumea, Adrian Zugăiașu, Stere Hira, Sorin Mihai și Teodor Popa.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: