Connect with us

Societate

Doi magistrați din județul Constanța, eliberați din funcție de președintele Iohannis

Published

on

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat astăzi, 9 ianuarie, mai multe decrete privind eliberarea din funcție a unor magistrați, ca urmare a pensionării. Printre aceștia, se numără și doi magistrați care au activat în municipiul Mangalia.

Președintele i-a eliberat din funcție pe următorii magistrați:

  • Leontin Drăgulescu, delegat în funcția de președinte al Secției I civilă a Tribunalului Buzău;
  • Rugea Gabriela, prim-procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia;
  • Laura-Angela Cornea – procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia, cu grad profesional corespunzător Parchetului de pe lângă Tribunal;
  • Livia Popa Badea, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 București
  • Ionela Denisa Florea – procuror în cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, în prezent delegată în funcţia de procuror-şef al Biroului teritorial Hunedoara din cadrul acestei structuri specializate;
  • Gheorghe Velea, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila, în prezent delegat în funcția de prim procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Însurăței.

Foto: Ilustrativ

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!