Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Actual

Doi marinari români căzuți de pe schela unei nave, salvați cu o ambarcațiune ARSVOM

Published

on

marinari salvati

Aseară,  în jurul orei 22.20, Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare a primit o solicitare prin intermediul MRCC, pentru a interveni cu o unitate SAR, în vederea efectuării unei operațiuni Medevac.

Intervenția presupunea salvarea a doua persoane, marinari români, care au căzut de pe nava Transocean pe barja EMMA, în urma ruperii unei schele, pe care aceștia lucrau.

La ora 22.43, nava SAR PHOENIX, aparținând ARSVOM, s-a deplasat în direcția indicată de MRCC, respectiv în dana 44.

La ora 22.48, echipajul de pe SAR PHOENIX, asistați de un cadru medical SMURD, au preluat pe tărgi, cei doi răniți și i-a transportat către dana 45, unde au fost predați la cheu către echipajul SMURD.

Advertisement
palaz

Cei doi marinari români au fost transportați în cel mai scurt timp și în condiții de siguranță, aceștia fiind predați către echipa medicală, în stare stabilă și conștienți.

Intervenția s-a încheiat cu succes la ora 23.06.

Nava SAR PHOENIX s-a întors în dana 77.

 

Advertisement
palaz

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions