Conecteaza-te cu noi

Actual

Doi tineri au încercat să fure dintr-o biserică din Constanța. Au fost reținuți

Published

on

La data de 22 august a.c., polițiști din cadrul Secției 5 au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în incinta bisericii Sf. Gherman, de pe raza de competență, cu intenția de a sustrage bunuri.

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit că persoanele în cauză au pătruns, prin forțarea ușii de acces, în incinta lăcașului de cult, unde au stat aproximativ 30 de secunde, până la pornirea sistemului de alarmă, după care au fugit, fără a sustrage bunuri.

”În urma cercetărilor, polițiștii au identificat 2 persoane care corespundeau semnalmentelor, fiind vorba despre 2 bărbați, de 20, respectiv 21 de ani, care au fost reținuți pentru 24 de ore, ulterior fiind dispusă măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.”, a precizat Andreea Iliescu, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions