Connect with us

Actual

Doi tineri din județul Suceava au tâlhărit un bărbat în stațiunea Mamaia. Au fost arestați

Published

on

Doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore după ce au tâlhărit un bărbat în stațiunea Mamaia.

Urmare a cercetărilor într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au identificat doi tineri, de 21, respectiv 20 de ani, ambii din județul Suceava, bănuiți de comiterea faptei.

”Astfel, în noaptea de 15 mai a.c., în jurul orei 22.40, tinerii în cauză ar fi sustras, prin violență, telefonul mobil aparținând unui bărbat, de 48 de ani, în timp ce acesta se afla în stațiunea Mamaia.

Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 17 mai, să fie prezentați instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.”, au precizat reprezentanții Biroului de presă al IPJ Constanța.

Advertisement

Tinerii au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Update: În urmă cu puțină vreme, cei doi tineri au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

Foto: Ilustrativ

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement