Connect with us

Actual

S-a întâmplat la Constanța. Focuri de armă pentru prinderea unui bărbat care conducea drogat și fără permis

Published

on

Un bărbat a fost reținut după ce a fost depistat conducând fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule și în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive.

În cursul zilei de duminică, în jurul orei 17.30, în timp ce se aflau în patrulare în cartierul Palazu Mare din municipiul Constanța, trei polițiști din cadrul Secției 2 George, Ștefan și Andreea), au observat un bărbat, care conducea haotic pe strada Dumbrăveni.

Polițiștii au efectuat semnal de oprire, însă bărbatul și-a continuat deplasarea, accelerând viteza, pentru a-și pierde urma. Echipajul de poliție a pornit pe urmele autoturismului pe mai multe străzi din cartierul Palazu Mare, șoferul fiind somat în repetate rânduri.

Întrucât acesta nu a oprit, unul dintre polițiști, George, a executat 4 focuri cu armamentul din dotare,  dintre care unul de avertisment, în plan vertical, și 3 în direcța pneurilor autoturismului, moment în care șoferul a oprit mașina, iar împreună cu pasagerul dreapta față au încercat să abandoneze vehiculul și să fugă. Cei 2 au fost imobilizați și încătușați de către polițiști, fiind conduși la sediul Secției 2, pentru audieri.

Advertisement

Din cercetări a reieșit faptul că bărbatul, de 29 de ani, nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și se afla sub influența substanțelor psihoactive, rezultatul fiind pozitiv pentru opiu și cocaină.

În urma administrării probatoriului în cauză, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă. Ieri, bărbatul a fost prezentat instanței, care a admis propunerea de arestare preventivă.

”Precizam faptul că, în urma folosirii armamentului, nu au rezultat victime.”, au menționat reprezentanții Biroului de presă al IPJ Constanța.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement