Conecteaza-te cu noi

Actual

Doi tineri din Tulcea au ieșit pe stradă cu o armă. Aceasta a fost confiscată de polițiști

Published

on

Doi tineri din Tulcea au ieșit pe stradă cu o armă. În scurt timp, aceasta a fost confiscată de polițiști.

Potrivit unui comunicat al Biroului de presă al IPJ Tulcea, în urma unor imagini apărute în mediul online în care doi tineri din municipiu s-ar fi afișat în public cu o armă, polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Tulcea s-au sesizat din oficiul cu privire la încălcarea dispozițiilor privind regimul armelor și munițiilor.

Polițiștii au procedat la identificarea celor doi tineri, stabilind faptul că ambii domiciliază în municipiul Tulcea și au vârstele de 20, respectiv 21 de ani.

”În urma investigațiilor efectuate, aceștia au stabilit faptul că arma pe care cei doi tineri o dețineau asupra lor nu intră în categoria celor supuse autorizării, conform Legii nr. 295/2004, însă portul și utilizarea acesteia în spații publice sau neamenajate sunt interzise.

Advertisement

De asemenea, conform acelorași prevederi legale, s-a dispus confiscarea armei.”, au precizat reprezentanții IPJ Tulcea.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions