Connect with us

Actual

Nava fluvială de pasageri Primadonna a revenit în Portul Constanța

Published

on

Nava fluvială de pasageri Primadonna a revenit în portul Constanța, cu 131 turiști din Austria, Germania, Elveția, Slovacia, Finlanda și Suedia.

Turiștii vizitează centrul vechi al orașului Constanța, Piața Ovidiu, Moscheea, Catedrala Ortodoxă și faleza Cazinoului. După amiază este programat un tur al stațiunii Mamaia.

Reamintim că, în data de 17 iunie, nava Primadonna, cu pavilion Austria, a sosit în Portul Constanța cu 110 turiști la bord. Aceștia erau din Austria, Germania, Elveția și Chile.

Nava Primadonna are 82 cabine, un teatru, restaurante, iar la recepție podeaua este din sticlă oferind o perspectivă subacvatică, unică pentru navele fluviale.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement