Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Actual

Doi turiști dispăruți în mare la Eforie Nord, căutați cu ambarcațiunea SAR Phoenix

Published

on

sar phoenix

În cursul acestei seri, 18 august, la ora 20.48  MRCC  a solicitat intervenția unei ambarcațiuni SAR din cadrul ARSVOM, în vederea căutării și salvării a două persoane aflate în largul Mării Negre.

SAR Phoenix a fost alertat să intervină în căutarea celor două persoane, în zona Steaua de Mare – Eforie Nord.

La ora 21.15, SAR Phoenix a ajuns în zona indicată și a început operațiunea de căutare, împreună cu o ambarcațiune ISU.

Intervenția este în curs de desfășurare.

Advertisement
palaz

Update: La ora 22.30 MRCC a suspendat căutarea și nava SAR Phoenix se întoarce la bază. Căutările se vor relua în cursul zilei de mâine.

sar

SAR Phoenix 1

sar phoenix

SAR Phoenix 2

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions