Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Actual

Teribil accident rutier în județul Constanța. Un autoturism a intrat într-un grup de opt persoane. Doi tineri și-au pierdut viața

Published

on

accident poza viata dobrogei

Astăzi,  19 august, a avut loc un teribil accident rutier în care doi tineri și-au pierdut viața, alți 3 au ajuns la spital și trei au refuzat transportul către o unitate spitalicească.

Evenimentul a avut loc în județul Constanța, pe DN 39/E87 (Mangalia – Vama Veche), la ieșirea din localitatea 2 Mai.

Printr-un apel la serviciul 112, salvatorii au fost solicitați să intervină pentru un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un grup de pietoni de 8 persoane.

La fața locului s-au deplasat două echipaje EPA SMURD și trei echipaje B2 SAJ.

Advertisement
palaz

Din nefericire, o fată și un băiat, ambii în vârstă de aproximativ 18 – 20 ani, aveau politraumatisme, leziuni incompatibile cu viața și au fost declarați decedați la fața locului.

Alți trei tineri au fost transportați la spitalul din Mangalia. Este vorba despre o tânără de aproximativ 20 de ani –  conștientă, policontuzionată, cu traumatism la  membrele superioare – și despre doi bărbați de 20 de ani, conștienți, policontuzionați.

De asemenea, în urma acestui accident au rezultat și trei tineri cu vârste cuprinse între 19 și 20 de ani, fără leziuni, care au refuzat transportul la spital.

Știre în curs de actualizare.

Foto: Viața Dobrogei

Advertisement
palaz

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions