Connect with us

Actual

Doliu în presa constănțeană! A murit jurnalistul Lucian Cristea

Published

on

lucian cristea

Doliu în presa constănțeană. A murit jurnalistul Lucian Cristea. Anunțul a fost făcut de președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu.

„Un bun prieten şi un jurnalist constănțean deosebit de apreciat, #LucianCristea, s-a stins din viață astăzi. Un gol imens va rămâne în urma lui, gol pe care cu greu îl vom acoperi. Munca sa va rămâne un model pentru toți cei care vor continua lupta pentru adevăr și justiție. Îi mulțumesc pentru toate opiniile valoroase pe care le-a exprimat și sunt convins că va fi amintit întotdeauna cu respect și admirație pentru contribuția sa la jurnalismul românesc. Sincere condoleanțe față de familia și prietenii săi, care trec printr-o perioadă dificilă și îndurerată. Sper că vor găsi puterea și înțelegerea de care au nevoie pentru a face față acestei grele pierderi. Dumnezeu să-l odihnească în pace!“, a spus Lupu.

Potrivit rezistenta.ro, Lucian Cristea a activat ca jurnalist la „Dobrogea nouă”/ suplimentul „Litoral”, „Tineretul liber”, „România liberă”, „Evenimentul zilei”, „Cuget liber”, „Independentul” ori „Telegraf”. În ultima perioadă a activat ca redactor-șef al Timpul.info.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta