Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Vremea schimbă foaia. Temperaturile scad semnificativ în Dobrogea

Published

on

Specialiștii Centrului Regional de Meteorologie Dobrogea au anunțat că astăzi vremea se va răci semnificativ față de intervalul precedent.

Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 și 10 grade, iar cele minime între -2 și 2 grade. Cerul va fi noros și vor fi precipitații: pe arii restrânse ziua, sub formă de ploaie, apoi se vor extinde și vor fi mixte. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare la începutul și sfârșitul intervalului.

Mâine, valorile termice vor continua să scadă și se vor situa în jurul celor specifice perioadei. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări la începutul intervalului când vor fi posibile ninsori slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare ziua. Temperaturile maxime se vor încadra între 3 și 6 grade, iar cele minime între -5 și 0 grade.

La ora 10.00, la principalele stații meteorologice din Dobrogea se înregistrau următoarele valori termice:

 • Adamclisi – 3,2 grade
 • Cernavodă – 3,8 grade
 • Constanța – 4,4 grade
 • Constanța Dig – 4,9 grade
 • Gura Portiței – 4,9 grade
 • Hârșova – 2,8 grade
 • Jurilovca – 5,2 grade
 • Mahmudia – 4,4 grade
 • Mangalia – 5,4 grade
 • Medgidia – 3,7 grade
 • Sulina – 6,3 grade
 • Tulcea – 6,8 grade

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions