Conecteaza-te cu noi

Actual

Dosare penale pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor

Published

on

arme

La data de 2 martie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Infracționalității de Mediu au desfășurat o acțiune pentru verificarea deținerii unor categorii de arme.

În cadrul activităților desfășurate, au fost verificați la domiciliu 8 deținători de arme.

În urma neregulilor constatate, a fost aplicată o sancțiune contravențională, în valoare de 501 lei, în baza H.G. 11/2018, pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 295/2004, privind regimul armelor și al munițiilor.

De asemenea, au fost constatate trei infracțiuni și au fost ridicate în vederea indisponibilizării cinci arme.

Advertisement

Astfel, polițiștii au identificat un bărbat, de 63 de ani, care deținea trei arme de vânătoare letale, tip pușcă cu alice, având permisul de armă expirat din data de 17 februarie a.c.

Două dintre armele identificate sunt de calibrul 12 milimetri și una este de calibrul 30 milimetri.

La data de 2 martie a.c., polițiștii au identificat un bărbat, de 33 de ani, care deținea o armă neletală de autoapărare, tip pistol cu bile de cauciuc, având permisul de armă expirat din data de 20 iunie 2023.

La data de 2 martie a.c., polițiștii au identificat un bărbat, de 60 de ani, care deținea o armă neletală, tip pușcă de tir sportiv, de calibrul 5,5 milimetri, având permisul de armă expirat din data de 20 februarie a.c.

În toate cauzele a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions