Conecteaza-te cu noi

Actual

Amplă acțiune a polițiștilor rutieri din județul Constanța. Au reținut 13 permise de conducere

Published

on

radar

Ieri, 1 martie, polițiștii Serviciului de Siguranță Rutieră Constanța, împreună cu polițiști din cadrul formațiunilor rutiere, au desfășurat o amplă acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, prin depistarea și sancționarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză.

Acțiunea s-a desfășurat pe raza întregului județ Constanța, aparatele de măsurare a vitezei fiind amplasate pe principalele drumuri naționale și județene.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 161 de sancțiuni contravenționale, dintre care 75 pentru nerespectarea limitei legale de viteză pe tronsonul de drum respectiv.

Alte 19 sancțiuni au fost aplicate pentru nepurtarea centurii de siguranță.

Advertisement

De asemenea, au fost sancționați contravențional 13 bicicliști, pentru nerespectarea regulilor de circulație.

Valoarea sancțiunilor contravenționale aplicate este de aproximativ 117.000 de lei.

Totodată, au fost reținute în vederea suspendării 13 permise de conducere, dintre care 6 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 2 pentru nerespectarea culorii roșii a semaforului, iar restul pentru alte abateri.

De asemenea, a fost retras un certificat de înmatriculare.

Ca urmare a activităților desfășurate de polițiști, în perioada de referință în județul Constanța au avut loc numai două accidente rutiere ușoare.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions