Conecteaza-te cu noi

Actual

Două firme care au executat lucrări pe șoselele din Constanța fără avizul Poliției Rutiere, amendate

Published

on

lucrari constanta

La data de 27 februarie a.c., polițiștii Poliției municipiului Constanța – Biroul Municipal de Siguranță Rutieră au desfășurat o acțiune pentru verificarea respectării prevederilor legale privind executarea lucrărilor în zona drumului public, în municipiul Constanța și stațiunea Mamaia.

Cu această ocazie, au fost verificate 21 de lucrări.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 9 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 148.000 de lei.

Exemple:

Advertisement

La data de 27 februarie a.c., polițiștii au constatat că o societate comercială a efectuat lucrări pe bulevarul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța fără a avea avizul poliției rutiere.

Societatea comercială a fost sancționată contravențional cu suma de 16.500 de lei.

La data de 27 februarie a.c., polițiștii au constatat că o societate comercială a efectuat lucrări și a impus restricții de circulației fără avizul poliției rutiere, pe bulevardul Mamaia, în municipiul Constanța.

Societatea comercială a fost sancționată contravențional cu suma de 16.500 de lei.

lucrari constanta

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions