Conecteaza-te cu noi

Actual

Un bărbat fără permis de conducere, depistat la volanul unui autoturism, în satul Dorobanțu

Published

on

politist actiune

În perioada 27 – 28 februarie a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu au desfășurat o acțiune pentru prevenirea faptelor comise cu violență, precum și a traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise.

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate aproximativ 30 de persoane, au fost verificate 25 de vehicule și 11 locații publice, printre care parcuri și săli de jocuri de noroc.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 200 de lei.

”De asemenea, au fost retrase trei certificate de înmatriculare și un set de plăcuțe cu numere de înmatriculare și a fost constatată o infracțiune la regimul circulației rutiere.

Advertisement

Astfel, la data de 28 februarie a.c., în jurul orei 10.15, polițiștii au identificat un bărbat, de 53 de ani, care a condus un autoturism, pe D.N. 2A, în satul Dorobanțu, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.”, a precizat Olimpia Ceară, purtător de cuvâmnt al IPJ Constanța.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions