Conecteaza-te cu noi

Politica

Două spitale noi pentru județul Constanța, anunță deputatul Marian Crușoveanu de la PNL. Finanțarea se face prin PNRR

Published

on

Marian Crusoveanu

Ministerul Sănătății a publicat lista celor 27 de spitale din România, eligibile în ceea ce privește finanțarea prin #PNRR. Este apreciabil faptul că pe această listă sunt și două obiective majore din Constanța, informează deputatul PNL de Constanța, Marian Crușoveanu.

Proiectele depuse pe domeniul sănătății de către Consiliul Județean (Spitalul ”Mama și copilul”) și Primăria Constanța (Spitalul de Oncologie și Cardiologie) sunt eligibile pentru finanțare, explică parlamenatrul constănțean într-o postare făcută pe Facebook.

“Este timpul ca și în #Constanța să vedem investiții care vor aduce un beneficiu pe termen lung tuturor locuitorilor, proiecte care vor rezolva probleme dureroase existente de ani de zile. Pe lângă semnarea primului contract, la nivel național, în vederea construirii unui #CETnou finanțat cu 86 de milioane de euro, prin PNRR, avem încă două investiții uriaşe de finanțare, pentru constănțeni, din partea Consiliului Județean și al Primăriei. Astfel, Constanța devine un exemplu la nivel național; practic avem o schimbare completă a imaginii: de la cuibul corupției din municipiu la mari investiții și proiecte valoroase pentru constănțeni. Personal, sunt de părere că anul 2023 va fi anul marilor oportunități pentru #România și mai ales pentru Constanța. Cu cât valorificăm mai bine aceste oportunități de finanțare, cu atât mai mult vom putea contribui la o viață mai bună pentru toți locuitorii”, scrie Marian Crușoveanu.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions