Conecteaza-te cu noi
SEAS

Societate

Două sportive de la CSO Ovidiu participă la etapa finală a Campionatului național de haltere

Published

on

ioana turcanu

În perioada 24-27 octombrie, la Complexul național sportiv de la Bascov (Pitești) este programată finala Campionatului Național de Haltere Seniori – Cupa României etapa finală, la care participă sportivi de peste 23 de ani.

Din cadrul clubului CSO Ovidiu, vor participa surorile Gabriela (81 kg) și Ioana (87 kg) Țurcanu. Sportivul Ionuț Tuca nu participă, fiind în continuare într-un program de recuperare cu sprijinul  spitalului OCH din orașul Ovidiu.

“Ne dorim ca sportivele din Ovidiu să se claseze în primele 3 locuri chiar dacă sunt sub vârsta de participare în competiție.  Mulțumim pentru implicare Primăriei din orașul Ovidiu, Consiliului Local, domnului Primar, spitalului OCH și companiei Scandia food!”, a precizat antrenorul Eduard Simineanu.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions