Actual

Dramă în localitatea Viile! Un copil a fost omorât de un animal?

apr. 04, 2018 Maria Ionescu

În urmă cu puţină vreme, pe numărul de urgenţă 112 a fost primit un apel din localitatea Viile, judeţul Constanţa pentru solicitarea de urgenţă a unei ambulanţe. Persoana care a sunat a precizat ce este vorba despre un copil de 13 ani care a fost lovit de către un animal. Este posibil ca micuţul să nu mai fie în viaţă. Spre faţa locului au plecat de urgenţă echipaje ale Serviciului de Ambulanţă pentru a vedea ce anume s-a întâmplat şi pentru a încerca salvarea vieţii copilului. Există şi posibilitatea ca el să fie în stop cardio-respirator şi să fie salvat.

Vom reveni cu informaţii.

Update: La caz a ajuns un echipaj al Serviciului de Ambulanţă şi a stabilit că micuţul este în stop. Aşa că au început protocolul de resuscitare. La faţa locului a fost trimis şi elicopterul SMURD.

Din primele informaţii obţinute am aflat că băiatul a fost lovit şi apoi târât de către un cal.

Update2: Din păcate, copilul nu a mai putut fi salvat şi a fost declarat decedat.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!