Actual

Lumina: A condus beat şi a intrat cu maşina în gard! A distrus şi reţeaua de gaze

apr. 04, 2018 Maria Ionescu

În cursul zilei de ieri, 3 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au identificat un bărbat, în vârstă de 68 de ani, care a condus un autoturism pe raza localității Lumina, județul Constanța. Probabil că nu l-ar fi oprit pentru a-i controla documentele sau altceva, numai că omul a intrat cu maşina direct  în gardul unui imobil.

Şi nu a fost doar atât, pentru că putem spune că a avut şi ghinoin… În urma impactului, a reuşit să distrugă şi reţeaua de gaze a casei… Potrivit Poliţiei, bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice şi s-a ales cu dosar penal pentru distrugere şi conducerea unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice. Este cercetat în stare de libertate. În plus, va avea de achitat şi pagubele însemnate pe care le-a provocat.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!