Connect with us

Actual

Droguri ÎNGROPATE în pădurea Băneasa, lângă Academia de Poliție și sub nasul ofițerilor de la SRI

Published

on

Polițiștii bucureșteni au primit un apel la 112 prin care erau anunțați că au fost găsite câteva colete suspecte lângă Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza în Pădurea Băneasa de lângă București. Polițiștii au constatat că este vorba de droguri, cel mai posibil – comprimate de ecstasy – , informează StirileTVR. E vorba sute de pastile, o captură importantă pentru forțele de ordine.

Cei care au făcut apelul erau pasionați de istorie. Ei căutau antichități în Pădurea Băneasa cu un de detector de metale. La un moment dat, aparatul a început să indice că în pământ se află ceva. Au săpat și au găsit câteva ambalaje cu mâncare pentru câini. Folia de aluminiu a ambalajelor a declanșat senzorii aparatului.

Detectoriștii nu știau ce conțin cele ceva pachete găsite în pământ, așa că le-au desfăcut. Spre surprinderea lor, au văzut că era vorba de 6 pungi care conțineau sute de pastile de culoare roz, inscripționate cu numele unei băuturi energizante și au chemat Poliția.Imediat ce au văzut coletele, agenții și-au dat seama că este o captură care se realizează, în general, după luni de anchetă. Acum, ei trebuie să îl găsească pe traficantul care și-a ascuns marfa ilegală la rădăcina copacului.Pastile cu sigle asemănătoare cu cele găsite în pădure au fost capturate în divere state europene și în America de Nord.Tot în Pădurea Băneasa are sediul și Serviciul Român de Informații.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!