Conecteaza-te cu noi

Actual

Droguri ridicate de poliţiştii constănţeni în urma unui control în trafic! Un bărbat a fost arestat

Published

on

 

 La data de 29.04.2018 procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Constanţa  au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 a  inculpatului  CERCEL DAN GHEORGHE, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc și de mare risc.

În fapt s-a reţinut  că la data de  28.04.2018 organele de poliţie din cadrul Poliției orașului Năvodari s-au sesizat cu privire la faptul că, pe bulevardul Mamaia Nord, din direcția Constanța către Năvodari, conducătorul unui autoturism, în momentul sesizării lucrătorilor de poliție, a schimbat direcția de deplasare, întorcând în sensul giratoriu.

Față de aceste aspecte, lucrătorii de poliție au efectuat semnalul regulamentar de oprire și scoaterea acestuia din trafic, pe strada M13.

Advertisement

Întrucât din autoturism se simțea un miros înțepător, specific cannabis-ului, s-a procedat la verificarea autoturismului ocazie cu care asupra inculpatului  Cercel Dan Gheorghe a fost găsită cantitatea totală de  114 grame cannabis, drog de risc, iar într-un recipient din plastic, de culoare galbenă,  cantitatea de 10,2 grame cocaină, drog de mare risc.

La data de 30.04.2018 Tribunalul Constanța a dispus măsura arestării preventive a inculpatului pentru o perioadă de 30 zile.

Cauza este instrumentată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa.

 

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions