Conecteaza-te cu noi

Actual

Primăria Constanța cumpără serviciu de dezisecție, dezinfecție și deratizare pentru domeniul public. Cât va plăti

Published

on

Primăria anunță intenția de a achiziționa serviciu public de dezinsecție, dezinfecție și deratizare pe domeniul public al municipiului Constanța

Achiziția este directă, iar valoarea estimată pentru serviciului public de dezinsecție, dezinfecție și deratizare în municipiul Constanța este de 130.721,62 lei fără T.V.A.

Condiții contract: Conform caietului de sarcini publicat pe site-ul primăriei www primăria-constanța.ro. Durata totală a contractului este de 2 luni.

Condiții de participare: Orice persoană interesată are posibilitatea de a transmite oferte de preţ și oferte tehnice, cu respectarea prevederilor din caietul de sarcini.

Advertisement

Propunerile vor fi transmise la adresa de email: luiza.para@primariaconstanta.ro, la sediul din str. Ștefan Mihăileanu , nr. 10, Constanța, sau la nr. Fax – 0241488176.

Criterii adjudecare: Prețul cel mai scăzut.

Data limită primire oferte: 09.05.2018.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute la tel. 0241/488178, persoană de contact: Pară Luiza.

Tarifele se fundamentează și se întocmesc cu respectarea prevederilor Ordinului ANRSC 109/2007 privind aprobarea Normelor de stabilire, ajustare sau modificare a tarifelor pentru activitățile specifice serviciului de salubrizare a localităților.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions