Conecteaza-te cu noi

Video

Drumul cerealelor spre mare. Locuitorii din Sanatoriul Agigea, pe culmile disperării

Published

on

Locuitorii din satul Sanatoriul Agigea sunt tratați cu dispreț și nepăsare de către autoritățile locale, naționale și portuare, ajungând să petreacă ore întregi, zi de zi, pentru a intra sau a ieși cu autoturismele personale din localitate. Singura legătură rutieră a satului cu restul lumii este drumul prin care se descarcă traficul greu de pe Autostrada Soarelui spre Poarta 9 a Portului Constanța.

În această perioadă, zeci sau chiar sute de tiruri pline cu cereale așteaptă cu orele să intre în Port. De multe ori ocupă și contrasensul, aducându-i pe locuitorii din satul Sanatoriu Agigea pe culmile disperării.

Ce se întâmplă la #Agigea, de ce sunt cozi și care sunt perspectivele am discutat, la fața locului, cu senatorul constănțean Remus Negoi.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Adrian Cârlescu este fondator și redactor-șef al publicației Ordinea.Ro. Activează în presa locală constănţeană din anul 1998. A fost reporter şi editor de ştiri la MTC TV, redactor-şef la Replica de Constanţa, redactor în departamentul de investigații la Ziua de Constanţa, co-fondator la Dezvăluiri.Ro, redactor de investigații la Constanța.ro. Este absolvent al Facultăţii de Filosofie a Universităţii din Bucureşti (1998), finalizată cu o teză de licenţă coordonată de profesorul Gabriel Liiceanu, şi a unui master de filosofia culturii (2000). Este autor al volumului „Columbia – spectacolul morţii. Regimul de detenţie în Colonia Cernavodă a Canalului Vechi”, Editura Ex Ponto, Constanța, 2014, și coautor coordonator al volumului ”O istorie a orașului Cernavodă”, Editura Star Tipp, Slobozia, 2015.

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions