Conecteaza-te cu noi

Video

SEAS 2022. Furtuna lui Shakespeare, reinterpretată muzical de Ada Milea (VIDEO)

Published

on

Nu se întâmplă nimic la Constanța? Ba, se întâmplă. Și încă la un mod care ne pune în lumină la nivel național. Cele mai bune trupe de teatru din România vin – pe un parcurs de 8 săptămâni – cu cele mai fascinante spectacole, fie pe scena în aer liber din Parcul Arheologic, fie pe scena Teatrului de Vară Soveja. Acest regal se numește Stagiunea Estivală a Artelor Spectacolului (SEAS) și este organizat de Teatrul de Stat Constanța, director Erwin Șimșensohn, cu finanțarea Consiliului Județean.

Un spectacol formidabil de la SEAS a fost Furtuna lui Shakespeare, piesă reinterpretată muzical de Ada Milea. Clipul nostru surprinde câteva întâmplări de pe insula de microfoane, cabluri și proiecții video. Și mai conține impresiile, mărturisite în fața camerei, ale actorilor Anca Sigartău și Lucian Iftime.

Așa ceva nu vedeți în mod uzual în România! Nu vă spunem mai multe. Dați play! Iar dacă vă place, mergeți la spectacole, să le vedeți pe viu. Toate informațiile necesare le găsiți pe site-ul SEAS.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Adrian Cârlescu este fondator și redactor-șef al publicației Ordinea.Ro. Activează în presa locală constănţeană din anul 1998. A fost reporter şi editor de ştiri la MTC TV, redactor-şef la Replica de Constanţa, redactor în departamentul de investigații la Ziua de Constanţa, co-fondator la Dezvăluiri.Ro, redactor de investigații la Constanța.ro. Este absolvent al Facultăţii de Filosofie a Universităţii din Bucureşti (1998), finalizată cu o teză de licenţă coordonată de profesorul Gabriel Liiceanu, şi a unui master de filosofia culturii (2000). Este autor al volumului „Columbia – spectacolul morţii. Regimul de detenţie în Colonia Cernavodă a Canalului Vechi”, Editura Ex Ponto, Constanța, 2014, și coautor coordonator al volumului ”O istorie a orașului Cernavodă”, Editura Star Tipp, Slobozia, 2015.

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions