Video
SEAS 2022. Furtuna lui Shakespeare, reinterpretată muzical de Ada Milea (VIDEO)

Published
8 luni agoon

Nu se întâmplă nimic la Constanța? Ba, se întâmplă. Și încă la un mod care ne pune în lumină la nivel național. Cele mai bune trupe de teatru din România vin – pe un parcurs de 8 săptămâni – cu cele mai fascinante spectacole, fie pe scena în aer liber din Parcul Arheologic, fie pe scena Teatrului de Vară Soveja. Acest regal se numește Stagiunea Estivală a Artelor Spectacolului (SEAS) și este organizat de Teatrul de Stat Constanța, director Erwin Șimșensohn, cu finanțarea Consiliului Județean.
Un spectacol formidabil de la SEAS a fost Furtuna lui Shakespeare, piesă reinterpretată muzical de Ada Milea. Clipul nostru surprinde câteva întâmplări de pe insula de microfoane, cabluri și proiecții video. Și mai conține impresiile, mărturisite în fața camerei, ale actorilor Anca Sigartău și Lucian Iftime.
Așa ceva nu vedeți în mod uzual în România! Nu vă spunem mai multe. Dați play! Iar dacă vă place, mergeți la spectacole, să le vedeți pe viu. Toate informațiile necesare le găsiți pe site-ul SEAS.
Comentarii pe Facebook
Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta
Adrian Cârlescu este absolvent al Facultăţii de Filozofie a Universităţii din Bucureşti (1998), finalizată cu o teză de licenţă coordonată de profesorul Gabriel Liiceanu, şi a unui masterat de filozofia culturii în cadrul aceleiaşi facultăţi (2000). Activează în presa locală, constănţeană, din anul 1998. A fost reporter şi editor de ştiri la MTC TV, redactor-şef la Replica de Constanţa, redactor în departamentul de investigaţii la Ziua de Constanţa, co-fondator la Dezvăluiri.Ro. De-a lungul timpului a publicat anchete jurnalistice despre retrocedările lui Radu Mazăre, introducerea Pădurii Comorova în intravilan şi vânzarea ei, abuzul judiciar de la Fruvimed Medgidia SA, geneza Fondului Proprietatea, jaful din piscicultură, interesele din zona investiţiilor în energia eoliană, averea ascunsă şi faptele reprobabile ale unor politicieni, magistraţi sau oameni de afaceri abonaţi la lucrări publice. În 2014, a publicat cartea-document „Columbia – spectacolul morţii. Regimul de detenţie în Colonia Cernavodă a Canalului Vechi”. În 2015, a publicat, alături de dr. Sorin Marcel Colesniuc, lucrarea „O istorie a oraşului Cernavodă”, redactând, în baza documentelor de arhivă, secţiunea dedicată evoluţiei oraşului din 1878 până în prezent.
