Connect with us

Administratie

Drumul de acces spre plaja Tuzla, reabilitat. Ce spune primarul Reșit Taner

Published

on

Deși activitățile din această perioadă au ca principal scop grija autorităților locale pentru comunitate, în lupta cu pandemia de coronavirus, conducerile comunităților acordă atenție deosebită și față de proiectele de interes pentru cetățeni. Comuna Tuzla este un exemplu în acest sens.

Administrația locală oferă informații actualizate despre acțiunile desfășurate în lupta cu pandemia și continuă și lucrările de investiții. Astfel, primarul Reșit Taner a anunțat că au fost finalizate lucrările de pietruire a drumurilor care duc spre plaja Tuzla, una dintre cele mai căutate destinații de vacanță pentru cei care preferă liniștea și nu zgomotul unei stațiuni cunoscute de pe litoralul românesc.

“Vă informez faptul că pe lângă măsurile de combatere a COVID-19, în comuna Tuzla lucrările de investiții continuă. Astăzi, 27.04.2020 au fost finalizate lucrările de pietruire a drumurilor care duc spre una dintre cele mai frumoase plaje de pe litoralul românesc, plaja Tuzla, respectiv drumurile de exploatare: De 255/59, De 255/64 și De 239. Având în vedere finalizarea lucrărilor de pietruire a drumurilor sus amintite, vă anunț faptul că după ridicarea restricțiilor și ieșirea României din starea de urgență, cei care doresc o plimbare la malul mării o pot face mai accesibil. Asa cum se observă din fotografiile de mai jos, pietruirea a fost realizată în scopul facilitării accesului cetățenilor la marea de smarald și nisipul fin. Una din principalele noastre priorități este cu siguranță asfaltarea drumurilor comunale. Deși vremurile nu sunt tocmai cele mai potrivite demarării lucrărilor de investiții, pietruirea drumurilor a reprezentat o problemă la care am incercat să găsim o rezolvare, deoarece reabilitarea și modernizarea infrastructurii contează foarte mult pentru dezvoltarea întregii comunități”, a scris primarul Reșit Taner pe pagina sa de Facebook.

Iată și câteva imagini:

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!