Conecteaza-te cu noi

Administratie

Drumul Județean 392, din Pecineaga până în localitatea Vânători, va intra in reabilitare

Published

on

Consilierii județeni au aprobat, astăzi, proiectul privind indicatorii tehnico-economici pentru obiectivul de investiție Modernizare DJ 392 Vânători-Pecineaga L=3km. Investiția vizează îmbunătățirea condițiilor de circulație pentru traficul auto pe drumul județean DJ 392, din localitatea Pecineaga (de la intersecția cu drumul județean 394) până în localitatea Vânători, notează Consiliul Județean.

„Acesta reprezintă singura cale de acces a locuitorilor satului Vânători către reședința de comună Pecineaga. Caracteristicile tehnice și de exploatare existente sunt necorespunzătoare pentru desfășurarea circulației în condiții optime de sigurantă și confort. Siguranța circulației este una din problemele acestor drumuri, alături de starea de degradare a îmbrăcămintei rutiere fiind observate și lipsa marcajului orizontal și a indicatoarelor rutiere conform normelor în vigoare.“, mai informează CJC.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions