Conecteaza-te cu noi

Actual

Drumuri închise pe parcursul nopți! Majoritatea, redeschise!

Published

on

Aseară, de la ora 22.00, au fost închise mai multe drumuri județene, din cauza vremii nefavorabile și a lucrărilor ce trebuiau efectuate pentru ca astăzi să se circule fără probleme. Au fost închise următoarele porțiuni de drum: DJ 222: Râmnicu de Jos — Grădina; DJ 222: Peştera – Pietreni; DJ 226A: Cogealac – Rămnicu de Jos; DJ 226B: Grădina – Cogealac; DJ 381: Nod A2 – Ciocârlia de Sus; DJ 391: Negru Vodă – Cerchezu – Viroaga; DJ 391: bifurcaţie DJ392- Negreşti – Cobadin – Mereni; DJ 391A: Văleni — Şipote — Tufani – Bif. DJ392 — Viroaga; DJ 392: Amzacea – Plopeni – Movila  Verde – Independenţa — Dumbrăveni. Dar în această dimineață toate au fost redeschise, cu excepția drumului județean Negru Vodă – Cerchezu. Da, știm că este vreme friguroasă, dar utilajele de deszăpezire ale RAJDP se află la treabă!

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions