Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Trenurile circulă dar… sunt și aici probleme!

Published

on

Circulați feroviară a fost adaptată temperaturilor de până la -25 grade Celsius înregistrate în noaptea trecută. La această oră circulația feroviară este adaptată condiţiilor meteo nefavorabile, cu temperaturi extrem de scăzute. Reamintim că între București și Constanța sunt zone în care este ceață densă, deci se circulă ceva mai greu. Pe unele rute secundare din sudul si sud estul țării se intervine pentru remedierea unor disfuncționalități la macazuri, linia de contact sau la materialul rulant și se circulă doar cu locomotive Diesel. Din aceste cauze unele trenuri pot înregistra întârzieri.” PRIORITATEA noastră este aceea de a asigura oamenilor un transport fără riscuri și de a realiza legături între marile orașe, pe magistrale.
Ne CEREM SCUZE pentru neplăcerile pe care le aveti din cauza întârzierilor / disfuncționalităților apărute.”, spun reprezentanții CFR Călători. Din cele 1300 de trenuri ale CFR Călători care circulă zilnic în România, s-a luat decizia de a ANULA sub 3% dintre acestea pentru facilitarea accesului utilajelor și a echipelor de intervenții și pentru evitarea unor situații neplăcute pentru pasageri.
19 trenuri au fost ANULATE pentru data de 20 ianuarie . Cele mai multe sunt pe traseul Constanța-Mangalia, dar și pe Medgidia-Tulcea sau Slobozia-Fetești sau Slobozia-Țăndărei.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions