Conecteaza-te cu noi

Actual

E bolnavă lumea! Spitalul e arhiplin!

Published

on

Este adevărat că, la Constanța, avem un singur spital județean, care este aproape tot timpul plin. Din păcate, în ultima perioadă, din cauza unui cumul de motive, secțiile au devenit foarte aglomerate. De-abia, de-abia se mai găsesc locuri. Și asta dacă ajungi pe la Urgență și ești temeinic controlat! În perioada 16.01.2017-17.01.2017 s-au prezentat la UPU 354 pacienţi (299 adulţi şi 55 copii) . 121 dintre aceştia au rămas internaţi. Cele mai multe cazuri au fost înregistrate la UPU Interne , 164 dar şi la UPU Traumatologie, 68. În ultimele 24 de ore, au fost aduşi la UPU  3 pacienţi reprezentând cazuri sociale. Toţi au fost supuşi investigaţiilor de specialitate. Unul a fost dus la adăpostul social, altul a fost internat la secţia TBC Agigea din cadrul SCJU si cel de-al treilea a fost transferat la Spitalul Municipal Medgidia.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions