Connect with us

Stiri

E oficial! Samsung a oprit vânzările şi livrările de Galaxy Note7

Avatar

Publicat

la

În ultimul timp, au fost semnalate mai multe cazuri în care telefoanele Galaxy Note7 au luat foc în timpul încărcării. Samsung a demarat o investigaţie, în urma căreia s-a descoperit o problemă la celulele bateriei. Pentru siguranţa utilizatorilor, vânzările şi livrările de Galaxy Note7 au fost oprite.

,,Utilizatorii care folosesc deja Galaxy Note7 sunt rugaţi să închidă dispozitivele şi să revină la telefonul folosit anterior. Galaxy Note7 va fi înlocuit voluntar de Samsung Electronics România S.R.L, cu un dispozitiv nou (…).

Încurajăm utilizatorii de Galaxy Note7 să beneficieze de avantajele programului de înlocuire, ce oferă următoarele opţiuni:

  • înlocuirea dispozitivului actual Galaxy Note7 cu unu] nou, începând cu 19 septembrie;
  • utilizatorii îşi pot schimba oricând actualul Galaxy Note7 cu un dispozitiv Galaxy S7 sau S7 edge, iar diferenţa de preţ va fi returnată utilizatorilor.

Oferta este disponibilă la partenerii Samsung. Până când intră în posesia noului dispozitiv, utilizatorii Galaxy Note7 sunt rugaţi să închidă telefoanele şi să le returneze cât mai curând în magazinele din care au fost achiziţionate. (…).”, se precizează într-o informaţie postată pe pagina oficială a companiei.

Pentru mai multe detalii utilizatorii Galaxy Note7 pot contacta partenerii Samsung, operatorii de la care au achiziţionat dispozitivul sau call center-ul Samsung Electronics Romania (tel: 08008 726 78 64; program: luni-vineri, orele 09:00-18:00).

 

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Stiri

Fără apă potabilă în localitățile Limanu, 2 Mai și Vama Veche

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea unor lucrări de reabilitare și modernizare la nivelul Gospodăriei de apă Limanu, RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile în noaptea de joi spre vineri, 17 spre 18 septembrie 2020, în intervalul orar 22,00 – 04,00.

În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile Limanu, 2 Mai și Vama Veche.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de aceste intervenții să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, precizează Biroul de presă.

Foto: Ilustrativ

 

 

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Mâine se oprește apa în orașul Murfatlar

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unei vane, cu diametrul de 400 mm, la nivelul conductei de alimentare cu apă, de pe strada General Vasile Milea din orașul Murfatlar, RAJA S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, marți – 15 septembrie 2020, în intervalul orar 09,00 – 16,00.

În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei toți onsumatorii din localitatea Murfatlar.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Consumatorii din Agigea și Lazu, fără apă potabilă

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Ca urmare a unei avarii survenite astăzi, 7 septembrie 2020, pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 500 mm din localitatea Agigea (zona Dedeman), județul Constanța, RAJA S.A. a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, în intervalul orar 13.30 – 18.30.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile Agigea și Lazu.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: