Actual

Eforie Aqua Park a început sezonul cu 1000 de copii fericiți

iun. 23, 2017 Maria Ionescu

Peste 1000 de copii au beneficiat săptămâna aceasta de intrare gratuită la Eforie Aqua Park. Au fost prezenți elevi de la școli din Eforie Nord, Eforie Sud, Tuzla și Cumpăna. Vizitatorii parcului și-au petrecut ore în șir pe tobogane, au stat la soare plutind pe Lazy River și s-au răsfățat cu înghețată și shakeuri de vară. Părinții care nu au reușit să vină cu minorii la parcul acvatic din Eforie Nord mai au la dispoziție o singură zi în care să se bucure de gratuitate pentru copii – ziua de sâmbată.

Tombole zilnice la Eforie Aqua Park

Săptămâna viitoare se anunță noi surprize la Eforie Aqua Park. În perioada 26 iunie – 2 iulie, va fi organizată o tombolă, iar cei prezenți vor avea posibilitatea să câștige o invitație pentru două persoane, în baza căreia se vor putea distra încă o zi la parcul acvatic. În fiecare zi la ora 15.00 va avea loc extragerea și vor fi acordate 20 de invitații pentru două persoane. Cei mici vor pleca acasă fericiți, cu o amintire, indiferent dacă nu s-au numărat printre norocoșii câștigători. De luni, Eforie Aqua Park acordă tuturor copiilor prezenți câte un suvenir.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!