Conecteaza-te cu noi
SEAS

Politica

Elena Lasconi deschide lista USR pentru alegerile europarlamentare

Published

on

elena lasconi

Biroul Național al USR a decis vineri ca lista de candidați ai partidului pentru alegerile europene să fie deschisă de Elena Lasconi, Dan Barna, Vlad Voiculescu și Vlad Botoș, potrivit unui comunicat USR. USR anunță că lista comună pentru alegerile europarlamentare a polului de dreapta va fi finalizată după negocierile cu PMP și Forța Dreptei. Procesul electoral decis astăzi de Biroul Național se referă doar la candidații din partea USR. Elena Lasconi este primarul municipiului Câmpulung și fostă vedetă Pro TV. Dan Barna, fostul președinte al USR, e acum vicepreședinte ALDE Europe.

„Elena a reușit să schimbe fața Câmpulungului în doar trei ani de mandat. A început proiecte de peste 400 de milioane de lei. Asta înseamnă bugetul orașului pe 40 de ani. 40 de ani în 3 ani de mandat. Elena ne va reprezenta cu cinste în Parlamentul European. România are nevoie de viziunea, energia și de profesionalismul ei. În deschiderea listei USR pentru alegerile europene mai sunt:

➡ Dan Barna, vicepreședinte ALDE Europa, fost vicepremier, cu o contribuție esențială la conceperea PNRR.

➡ Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății, un neobosit luptător pentru drepturile pacienților.

➡ Vlad Botoș, unul dintre cei mai influenți și activi europarlamentari români.“, spun cei de la USR.

Cătălin Drulă, președintele USR: „USR va trimite la Bruxelles oameni cu experiență în administrație, fonduri europene, politică externă și negociere. Iar polul de dreapta din jurul USR va propune o listă comună de candidați care să îi reprezinte cu cinste.”

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions