Conecteaza-te cu noi

Actual

Elevii din Constanța le-au făcut cadou lui Ciucă și Cîmpeanu câte o NUIA

Published

on

Elevii din Constanța le-au făcut un cadou deosebit premierului Nicolae Ciucă și ministrului Educației, Sorin Cîmpeanu. Concret, Asociația Elevilor din Constanța a trimis la București două pachete care conțin scrisori cu doleanțe ale elevilor și două nuiele. Una este destinate ministrului Educației, Sorin Cîmpeanu, iar a doua premierului Nicolae Ciucă. Tinerii spun că gestul este de a atenționa asupra faptului că statul elevilor ar trebui să fie pus pe primul loc.

Scrisorile transmise au rolul de a reliefa necesitatea alocării unor sume din bugetul de stat pentru a asigura transportul gratuit pentru toți elevii, cât și extinderea programului de ore recuperare care să fie puse la dispoziția oricărui elev, mărirea  cuantumului minim al burselor, dar si asigurarea unor reparații capitale ale unităților de învățământ, mai spun cei de la Asociația Orașelor.

„Sistemul nostru de transport continuă sa fie injust, încă defavorizând elevii ce locuiesc înafara localității, care sunt nevoiți sa plătească lunar sume mari de bani pentru servicii ce sunt imperative în procesul educațional.“, au punctat cei de la AEC.

Asociația Elevilor Constanta, într-un efort comun cu celelalte asociații ale elevilor din Romania, s-a întrunit la Oficiul poștal de la Casa de Cultură pentru a aduce aminte statului ca toți elevii sunt egali și că merită la fel de mult.

Advertisement

Foto: Facebook/Ștefan Busuioc-Trandafir

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions