Connect with us

Actual

Polițiștii constănțeni au fost și azi ajutoarele lui Moș Crăciun

Published

on

Anul acesta, în pragul sărbătorilor, polițiștii constănțeni au dorit să aducă bucurie și căldură în sufletul unor copii, care aveau nevoie de alimente, hăinuțe și lemne de foc.

Însoțitorii lui Moș Crăciun s-au oprit, astăzi, la 13 familii nevoiașe, din zonele rurale ale judeţului Constanța, pentru a le îndeplini celor mici câteva dintre dorințele pe care aceștia le exprimaseră părinților săi.

În funcție de necesitățile fiecărei familii, printre cadouri s-au numărat și bunurile casnice, astfel că trei dintre copii vor dormi într-un pat nou, primit în dar de la Moș Crăciun!

Toți cei mici au primit jucării, dulciuri și fructe, încununând cu zâmbetele lor misiunea de suflet purtată de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!