Connect with us

Societate

Elevii s-au întors azi la cursuri. În scurt timp vor avea vacanță

Published

on

Luni și marți nu s-au făcut cursuri. Reamintim că ziua de 24 ianuarie este sărbătoare legală în care nu se lucrează, iar Guvernul a decis să fie liberă și ziua de luni, 23 ianuarie, pentru salariații din sectorul public. Astfel, elevii și profesorii au avut o minivacanță în perioada 21-24 ianuarie.

Astăzi, s-au întors la cursuri. Însă nu pentru multă vreme. În februarie are loc vacanța mobilă.

Următoarea vacanță a elevilor, de o săptămână, va fi în luna februarie. Aceasta este programată în perioada 6-26 februarie și diferă de la un județ la altul, în funcție de decizia inspectoratelor școlare.

Elevii din județul Constanța vor avea vacanță începând cu data de 20 februarie.

vacante februarie

vacante februarie

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!