Connect with us

Actual

ENEL deconectează iluminatul public din Mangalia: Menabit: ”Erau boieri în Primărie, țineau lumina aprinsă doar ziua”

Maria Ionescu

Publicat

la

 

În cursul zilei de azi, consilierul local PSD Ozzy Menabit a postat pe pagina sa de facebook o informație foarte importantă, potrivit căreia ”în acest moment ENEL deconectează pe Goldterm pentru neplată. Cu toate centralele termice.  Pentru că apa nu mai urcă în conducte, or să explodeze toate solariile de apă caldă de pe Rozelor.”, a precizat consilierul Menabit.

Un cititor a postat un comentariu în care spune că nu poate să creadă ca managementul este atât de slab și prost în primăria Mangalia, iar consilierul Menabit Ozzy îi răspunde: ”Erau boieri în Primărie, țineau lumina aprinsă doar ziua”.

Tot el spune că deciziile de deconectare a iluminatului public deja s-au dat, iar în acest sens posteză mai multe cereri întocmite de către primăria Mangalia și Ecoterm Mangalia.

Potrivit informațiilor pe care le avem, deocamdată ENEL nu a deconectat iluminatul public stradal. Probabil nici nu o va face prea curând, de dragul locuitorilor și a turiștilor care vor veni în număr mare în municipiu și în stațiunile aferente.

Dar această informație este cel puțin îngrijorătoare. În aceste condiții, consilierul Menabit Ozzy cere clemență companiei ENEL: ”Solicit o perioadă de timp în care Consiliul Local să ia măsuri în această problemă, deoarece este autoritatea care poate da decizii cu privire la bugetul Mangaliei. Mulțumesc ENEL-ului pentru timpul acordat, altfel astăzi aveam beznă pe străzi! Deciziile de deconectare a iluminatului public sunt EMISE!! Este un moment în care consilierii locali obedienți primarului au OBLIGAȚIA să uite de această obediență și să își îndeplinească atribuțiile pentru care au jurat la investire. Aștept explicații de la Primărie!”, a postat consilierul Menabit Ozzy pe pagina sa de facebook.

Am încercat să aflăm un punct de vedere oficial din partea primăriei municipiului Mangalia așa că am apelat pentru început la biroul de presă. Din păcate, nu ne-a răspuns nimeni la telefon cu toate că era puțin peste ora 15.00. Așa că, l-am sunat și pe Dan Georgescu, administratorul public al municipiului, în speranța că el ne va putea oferi detalii importante. Zadarnic! Pentru a nu ne putea condamna nimeni că nu am solicitat opinii din mai multe părți, am încercat că să îl contactăm și pe primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu dar nu ne-a răspuns.

Dacă vreunul dintre cei vizați va dori să facă declarații, îi stăm la dispoziție.

 

 

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Actual

Accident rutier în localitatea Lumina între 3 autoturisme

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul acestei după amiezi, în localitatea Lumina a avut loc un eveniment rutier în care au fost implicate 3 autoturisme.

Din primele date, în accidentul rutier, produs pe fondul nepăstrării unei distanțe de siguranță, unul dintre conducătorii auto, un bărbat, de 27 de ani,  a fost transportat la spital, cu răni ușoare.

În aceste momente, polițiștii rutieri efectuează cercetarea la fața locului.

Știre în curs de actualizare.

Foto: Ilustrativ

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Constanța: Sute de rechizite școlare contrafăcute, descoperite în Portul Constanța Sud Agigea

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul zilei de azi,  20 august a.c., poliţişti din cadrul Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime, împreună cu specialiști ai Biroului Vamal de Frontieră Constanţa Sud, au verificat, în Portul Constanţa Sud Agigea, un container sosit din China, având ca destinatar o societate comercială din județul Brașov.

În urma controlului, poliţiştii au descoperit 290 de penare și 400 de ghiozdane, purtând însemnul unei mărci înregistrate, susceptibile a fi contrafăcute. Bunurile, în valoare aproximativ 90.000 de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulație de mărfuri contrafăcute.

Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Polițist al Gărzii de Coastă, medaliat de președintele României. Vezi de ce

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

 Agent șef adjunct de poliție Moldoveanu Radu, din cadrul Gărzii de Coastă, a primit medalia „Bărbăție și Credințăîn clasa a III-a, cu însemn pentru civili.

Medalia a fost conferită de către Președintele României, prin Decretul nr. 949 din 22.11.2018, dorind să răsplătească astfel meritele polițistului de frontieră, în semn de apreciere pentru contribuția importantă adusă la îndeplinirea cu succes a misiunilor specifice Ministerului Afacerilor Interne.

Distincţia i-a fost înmânată subofițerului de către Directorul Gărzii de Coastă, comisar șef de poliție Cicu Laurențiu Cristian, în data de 20.08.2019.

Astfel, în luna iulie 2018, colegul nostru împreună cu un jandarm din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile “Tomis” Constanța, aflându-se în misiune de întărire a dispozitivului de supraveghere a frontierei de stat, au fost alertați cu privire la faptul că într-o zonă izolată de pe raza localității Dumbrăveni – judeţul Constanţa, o fetiță în vârstă de 3 ani, care fusese înțepată de albine, a intrat în șoc anafilactic.

Deoarece ploile abundente au făcut impracticabil drumul de acces, ambulanţa nu a putut ajunge până la locația unde se afla fetița, cei doi lucrători ai Ministerului de Interne deplasându-se pe jos până la locuinţa familiei copilului.

Aceștia, însoţiţi de tatăl copilului, au transportat fetiţa pe braţe câţiva kilometri şi, ulterior, în sprijinul lor a venit un localnic, fost polițist de frontieră, proprietar al unui autoturism de teren, care i-a ajutat să ajungă, în timp util, la ambulanța din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Constanța.

Fetiţa şi tatăl ei au ajuns la timp la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, unde a primit îngrijirile de specialitate necesare.

Polițistul de frontieră Moldoveanu Radu a declarat:

„Sunt onorat de faptul că am primit această medalie din partea Președintelui României și mă bucur că îndeplinindu-mi datoria am putut salva o viață. Totodată, mă bucură faptul că munca mea este apreciată și nu mă face decât să continui să-mi îndeplinesc atribuțiile cu aceeași răspundere.”

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: