Connect with us

Actual

ENEL deconectează iluminatul public din Mangalia: Menabit: ”Erau boieri în Primărie, țineau lumina aprinsă doar ziua”

Maria Ionescu

Publicat

la data de

 

În cursul zilei de azi, consilierul local PSD Ozzy Menabit a postat pe pagina sa de facebook o informație foarte importantă, potrivit căreia ”în acest moment ENEL deconectează pe Goldterm pentru neplată. Cu toate centralele termice.  Pentru că apa nu mai urcă în conducte, or să explodeze toate solariile de apă caldă de pe Rozelor.”, a precizat consilierul Menabit.

Un cititor a postat un comentariu în care spune că nu poate să creadă ca managementul este atât de slab și prost în primăria Mangalia, iar consilierul Menabit Ozzy îi răspunde: ”Erau boieri în Primărie, țineau lumina aprinsă doar ziua”.

Tot el spune că deciziile de deconectare a iluminatului public deja s-au dat, iar în acest sens posteză mai multe cereri întocmite de către primăria Mangalia și Ecoterm Mangalia.

Potrivit informațiilor pe care le avem, deocamdată ENEL nu a deconectat iluminatul public stradal. Probabil nici nu o va face prea curând, de dragul locuitorilor și a turiștilor care vor veni în număr mare în municipiu și în stațiunile aferente.

Dar această informație este cel puțin îngrijorătoare. În aceste condiții, consilierul Menabit Ozzy cere clemență companiei ENEL: ”Solicit o perioadă de timp în care Consiliul Local să ia măsuri în această problemă, deoarece este autoritatea care poate da decizii cu privire la bugetul Mangaliei. Mulțumesc ENEL-ului pentru timpul acordat, altfel astăzi aveam beznă pe străzi! Deciziile de deconectare a iluminatului public sunt EMISE!! Este un moment în care consilierii locali obedienți primarului au OBLIGAȚIA să uite de această obediență și să își îndeplinească atribuțiile pentru care au jurat la investire. Aștept explicații de la Primărie!”, a postat consilierul Menabit Ozzy pe pagina sa de facebook.

Am încercat să aflăm un punct de vedere oficial din partea primăriei municipiului Mangalia așa că am apelat pentru început la biroul de presă. Din păcate, nu ne-a răspuns nimeni la telefon cu toate că era puțin peste ora 15.00. Așa că, l-am sunat și pe Dan Georgescu, administratorul public al municipiului, în speranța că el ne va putea oferi detalii importante. Zadarnic! Pentru a nu ne putea condamna nimeni că nu am solicitat opinii din mai multe părți, am încercat că să îl contactăm și pe primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu dar nu ne-a răspuns.

Dacă vreunul dintre cei vizați va dori să facă declarații, îi stăm la dispoziție.

 

 

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Actual

Confort Urban angajează muncitori calificați și necalificați!

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul zilei de azi, Biroul de presă al Primăriei municipiului Constanța a remis un comunicat de presă prin care anunță angajări la SC Confort Urban. Potrivit acestuia, societatea angajează cel puțin 25 de posturi, iar condițiile sunt foarte avantajoase.

Se oferă bonuri de masă, sporuri, abonament pentru transport și un salariu atractiv.

Se caută muncitori calificați (mecanici utilaj, zidari, pietrari, dulgheri, pavatori, asfaltatori, mecanici, fierari, betoniști), dar și muncitori necalificați pentru activități de întreținere și reabilitare a tramei stradale.

Cei care își doresc un loc de muncă sunt așteptați la Biroul Resurse Umane din cadrul S.C. Confort Urban de luni până vineri, între orele 10:00-14:00.

În vederea selecției, candidații vor depune un dosar care va cuprinde următoarele documente:

  • Certificatele de absolvire (copii conforme cu originalul);
  • Actul de identitate (copie conformă cu originalul);
  • Copie carnet de muncă şi/sau adeverinţe (copii conforme cu originalul);
  • CV în original.

Pentru persoanele care nu sunt din localitate se oferă şi locuinţe de serviciu, contra unei chirii modice.

Selecţia dosarelor are loc până la începutul anului viitor.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Cristinel Dragomir s-a făcut funcționar la Giurgiu, ca să fie subprefect de Constanța

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Scris de

Cristinel Dragomir, fost lider important al social democraților de la Constanța pare, în sfârșit, să prindă o funcție cu ceva greutate, respectiv pe cea de subprefect al județului Constanța. În trecut, Cristinel Dragomir și-a dorit să ocupe scaunul de prefect, însă pentru a ajunge acolo, fostul vicepreședinte al administrației județene din mandatele lui Nicușor Constantinescu, avea nevoie de o încadrare în rândul funcționarilor publici.

“Ordinea.ro” a dezvoltat subiectul prin care Cristinel Dragomir a încercat să intre în rândul funcționarilor publici, pe baza unui examen organizat de Primăria Constanța, pentru ocuparea unui post la compartimentul de Igienă. Aventura de atunci s-a sfârșit într-un mod extrem de penibil: Cristinel Dragomir obținând nota 2 la examen.

Cristinel Dragomir nu va fi prefect. A luat nota 2 la concursul de funcționar public, disciplina IGIENĂ

Examenul a fost undeva la jumătatea lunii iulie, așa cum ați putut remarca, iar nota rușinoasă obținută de Cristinel Dragomir nu a fost o piedică în traseul spre o nouă funcție publică. Pe căi mai puțin cunoscute, acesta a ajuns funcționar public… de Giurgiu, un loc binecuvântat de Dumnezeu cu standarde mai flexibile decât cele de la serviciul de Igienă din Primăria condusă de Decebal Făgădău. Într-un fel, Dragomir a rezolvat-o și cu Primăria Constanța. În vară, la propunerea lui Făgădău, el a fost votat membru în consiliul de administrație de la RAEDPP.

Vânător de funcții publice. Cristinel Dragomir a împușcat, în sfârșit, un loc în CA-ul RAEDPP

Doar o lună a stat Dragomir pe această funcție. În ședința de Consiliu Județean desfășurată la finalul lunii octombrie a.c., Cristinel Dragomir și-a anunțat demisia din funcția de adiminitrator al Regiei Autonome de Exploatare a Domeniului Public și Privat Constanța.

Pare-se că Dragomir se pregătea intens pentru momentul de azi, respectiv cel al pregătirilor pentru preluarea funcției de subprefect al județului Constanța. Cristinel Dragomir are susținerea PSD Constanța, liderii formațiunii politice explicând faptul că documentele au ajuns deja la Ministerul Administrației și Internelor și se așteaptă numirea oficială. Acest lucru ar urma să se întâmple în prima ședință de Guvern.

Cristinel Dragomir va face echipa cu Dumitru Jeacă și el tot o propunere venită din partea Partidului Social Democrat filiala Constanța, ajuns în rândul funcționarilor publici după ce Valentin Vrabie, primarul municipiului Medgidia, l-a angajat în cadrul administrației a cărei activitate o coordonează.

Vrabie l-a făcut funcționar public și acum îi dă like-uri ca subprefect

NOTĂ! Ambele funcții de subprefect sunt neocupate în Instituția Prefectului Județului Constanța. De aproape o lună de zile, Levent Accoium, subprefect numit și susținut de UDTTMR și-a înaintat demisia.

Cristinel Dragomir s-a vrut și șef la OIL Terminal

În vara anului 2017, același Cristinel Dragomir era în cărți pentru șefia Oil Terminal, societatea care administrează cel mai mare terminal petrolier de la Marea Neagră, potrivit unor surse apropiate situaţiei, conform informațiilor transmise, în exclusivitate, de jurnaliștii de la economica.net. Mai întâi, Dragomir urma să fie administrator.

OIL Termina(T). PSD dă compania strategică pe mâna lui Cristinel Dragomir

 

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Un bărbat a murit după ce a căzut de la etajul V al unui bloc din Mamaia Nord

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul zilei de azi, în Mamaia Nord a avut loc un accident de muncă soldat cu decesul unui bărbat.

Potrivit serviciului de ambulanță Constanța,  tragicul eveniment a  fost anunțat la ora 11.26, iar la fața locului s-au deplasat echipaje pentru salvarea bărbatului.

Ajuns la fața locului, echipajul SAJ a constatat că un bărbat de 39 de ani care lucra la un bloc în construcție a căzut de la etajul V. Din păcate, nu a putut fi salvat.

Știre în curs de actualizare.

Foto: Arhivă

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: