Actual

Era previzibil: Codul galben pentru Dobrogea, prelungit! Afară sunt -3 grade

mart. 19, 2018 Maria Ionescu

În cursul acestei zile v-am informat că judeţele Constanţa şi Tulcea se află sub cod galben până la ora 14:00. Tot la acel moment precizam că este foarte posibil ca el să fie prelungit dacă va fi cazul. Şi, din păcate, a fost prelungit până la ora 17.00.

Reamintim că se vor semnala depuneri de polei, mai ales pe conductori, arbori si obiecte din apropierea solului, iar ca şi fenomene associate e posibil să avem precipitaţii slabe mixte. Precizăm că la ora 14.00 temperatura aerului în judeţul Constanţa era de minus 3 grade Celsius.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!