Connect with us

Actual

Poliţiştii de la Direcţia Naţională Anticorupţie se şcolesc şi la Constanţa! Vezi cât îi costă

Publicat

la

 

În cursul zilei de azi, pe site-ul Direcţiei Generale Anticorupţie a fost publicat un anunţ care a apărut şi pe SEAP, potrivit căruia DGA caută să achiziţioneze pachete cu servicii de cazare, masă şi de reuniuni şi conferinţe pe care doreşte să le organizeze în această primăvară. Acestea vor fi susţinute în incinta unor hoteluri care să aibă şi săli de conferinţă. Iată unde şi în ce perioade se  vor organiza evenimente pentru perfecţionare în cadrul proiectului „Mecanisme eficiente pentru prevenirea si combaterea coruptiei in administratia publica, inclusiv în achizitiile publice si gestionarea proiectelor cu finantare UE”, finantat prin Fondul de Securitate Internă.

Acestea încep pe data de 16 aprilie şi se vor derula şi în luna mai după cum urmează: 16 –20 aprilie 2018 în oraşul Iaşi, 23 –27 aprilie 2018 în oraşul Băile Tuşnad, 07 –11 mai 2018 în oraşul Timişoara şi 14 –18 mai 2018 în oraşul Constanţa, pentru organizarea a patru sesiuni de formare (Modulul II, Activitatea A4.1) din cadrul proiectului ROFSIP2016OS5A08P01 – Valoarea estimata fără TVA: 116.000,00 RON. Procedura se va finaliza prin încheierea unui contract de prestări servicii.

Receptia serviciilor prestate se va realiza pe bază de proces-verbal de receptie. Plata se va efectua cu ordin de plată în termen de maxim 30 de zile calendaristice de la data primirii facturii sau în maxim 30 de zile calendaristice de la data receptiei serviciilor, dacă data primirii facturii este anterioara receptiei acestora. Valoarea estimată pentru fiecare pachet în parte este de 29.000,00 lei fără TVA.

Se poate depune oferta pentru unul, mai multe sau pentru toate pachetele de servicii. Oferta va fi exprimata în lei fara TVA/ pachet si va include toate cheltuielile ce determina pretul final. In cadrul ofertei se vor preciza (descrie) toate datele solicitate prin specificatia tehnica: servicii de cazare, servicii de masa (se vor defalca preturile astfel: mic dejun, pranz si cina), pauze de cafea, sala de conferinte (inclusiv dotări), asigurarea vizibilitatii  proiectului.

Serviciile de hranire se vor presta cu respectarea prevederilor O.G. nr. 80/2001 privind stabilirea unor normative de cheltuieli pentru autoritatile si institutiile publice, cu modificarile si completarile ulterioare (cu incadrarea in plafoanele maximale de cheltuieli de 60 lei cu TVA/zi/persoana – valoare totala pentru mic dejun,  pranz si cina, astfel: din plafonul zilnic 15% – mic dejun (9 lei cu TVA); 50% – pranz (30 lei cu TVA); 35%  cina (21 leicu TVA); Serviciile de pauza de cafea se vor presta cu respectarea prevederilor O.G. nr. 80/2001 (cu incadrarea in plafoanele maximale de cheltuieli de 6,5 lei cu TVA/zi/ persoana).

Plafonul maxim de 6,5 lei cu TVA reprezinta suma pentru ambele pauze de cafea/zi/persoana.Odata cu oferta ofertantul va transmite o declaratie din partea hotelului ofertat cu privire la disponibilitatea pentru cazarea persoanelor participante si prestarea tuturor serviciilor, precum și la dimensiunea sălii de conferință ofertată. Criterii adjudecare: Pretul cel mai scazut/pachet.  Termen limită primire oferte: 22.03.2018.

Informaţii suplimentare: Specificatia tehnica si modelul de contract, pot fi descarcate de pe site-ul Directiei Generale Anticoruptie www.mai-dga.ro sau pot fi obtinute in baza unei solicitari transmise pe adresa de e-mail: achizitii.dga@mai.gov.ro. Pentru fiecare pachet, in situatia in care exista doua sau mai multe oferte clasate pe primul loc cu preturi egale, se va solicita o noua propunere financiara, iar contractul se va atribui ofertantului cu pretul cel mai scazut. Termenul de valabilitate al ofertei: va fi pana la data de 16.04.2018. Oferta va fi transmisa pe adresa de e-mail achizitii.dga@mai.gov.ro sau prin fax la nr. 021.332.36.02. Oferta va avea un caracter ferm si obligatoriu pe toata perioada de valabilitate a acesteia si va contine toate datele solicitate referitoare la perioada de prestare a serviciilor, termenul de valabilitate al ofertei, pret, precum si cele mentionate la pct.Condiţii participare.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Accident rutier între o autoutilitară și un autoturism, în județul Constanța. Sunt mai multe victime

Publicat

la data de

Scris de

În această seară, 15 august, în jurul orei 20.45 a avut loc un grav accident rutier în județul Constanța, în care au fost implicate o autoutilitară și un autoturism.

Accidentul a avut loc la intersecția Drumului European E87 cu șoseaua spre localitatea Cogealac. Din primele informații, sunt șase victime conștiente.

La fața locului intervin: o autospecială de stingere cu apă și spumă de la Stația Midia, un  SMURD B Midia, un SMURD Alezzi, un echipaj de descarcerare Fripis, o autospecială pentru transport personal și victime multiple (ATPVM), precum și 3 echipaje SAJ.

Știre în curs de actualizare.

Foto: Ilustrativ

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Ploaia a dat peste cap planurile Primăriei Constanța. Concertul ”Ave Maria” și focurile de artificii din această seară, REPROGRAMATE

Publicat

la data de

Scris de

Ploaia puternică din această după amiază a dat peste cap planurile Primăriei municipiului Constanța. Așa cum bine știți, în această seară at fi trebuit să aibă loc concertul ”Ave Maria”, susținut de corul Madrigal din capitală, alături de actorul Marius Manole.

Detalii despre acest concert găsiți în textul de mai jos:

AVE MARIA – un concert unic pe litoral susținut de Corul Madrigal împreună cu actorul Marius Manole

Din cauza vremii, concertul nu a putut avea loc.

Potrivit Biroului de presă al Primăriei municipiului Constanța, se caută soluții pentru reprogramarea acestuia:

”Din nefericire, condițiile meteo nu permit susținerea evenimentului „Ave Maria” în această seară. Vom reveni cu vești despre ce soluții vom identifica pentru ca toți cei care își doreau să participe la acest concert să-l poată viziona.

Totodată, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, focurile de artificii din această seară au fost reprogramate pentru mâine seară, în intervalul orar 22:00-23:00.”, au precizat reprezentanții Biroului de presă al Primăriei municipiului Constanța.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

RO-ALERT. Averse torențiale și vijelie puternică în județul Constanța

Publicat

la data de

Scris de

Meteorologii au emis cod portocaliu de furtună în mai multe localități din județul Constanța. Codul este valabil astăzi, 15 august, în intervalul orar 15.50 – 16.30 și vizează următoarele localități: Constanța, Năvodari, Ovidiu, Mihail Kogălniceanu, Eforie, Lumina, Agigea, Corbu, Săcele.

Se vor semnala: averse torențiale ce vor depăși 35…40 l/mp, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelie, frecvente descărcări electrice, grindină.

Foto: Ilustrativ

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: