Conecteaza-te cu noi

Politica

Este viceprimar la Hârșova! Tot din partea ALDE!

Published

on

Așa cum știți deja, orașul Hârșova a rămas o scurtă perioadă de timp fără viceprimar. Este un fel a spune o scurtă perioadă, deoarece de multe luni de zile orașul a funcționat  în lipsa lui Ionel Dia – PNL, care nu mai avea obiectul muncii. Dacă ne amintim bine, încă de când a fost instalat în funcție, primarul ALDE Viorel Ionescu a ținut să precizeze că își dorește un viceprimar tot din partea ALDE, respectiv pe Dumitra Stan. Atunci nu a fost să fie, dar nu s-a lăsat și a ajuns tot acolo unde își dorea: de ieri, a fost numit noul viceprimar. A fost o ședință a Consiliului local, unde s-au așezat lucrurile. Au fost prezenți toți consilierii, cu excepția lui Ionel Dia. Adică au participat 6 consilieri de la ALDE, 6 de la PSD, unul de la PMP și trei de la PNL. Nu au mai existat nici un fel de probleme, cu toate că liberalii nu au votat. Dar toți ceilalți consilieri, 13 la număr (sperăm să nu fie cu ghinion!), au votat pentru desemnarea noului viceprimar, în persoana Dumitrei Stan. Primarul Viorel Ionescu ne-a declarat că această alegere este perfectă. ”Dânsa tace și face. Începând de azi este viceprimar. Deocamdată trebuie să-și facă lichidarea de la stația de betoane Hârșova, unde este șefă.” Însă asta poate dura foarte puțin iar apoi vom spune că, în sfârșit, lucrurile s-au reglat la Hârșova.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions