Conecteaza-te cu noi

Societate

Eugen Bola, șef al ITM Constanța, s-a pensionat. Vezi cine va asigura conducerea inspectoratului

Published

on

Astăzi, 11 iunie, Inspecția Muncii sărbătorește 23 de ani de la înființare. La Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanța acest eveniment a avut dublă însemnătate.

O delegație condusă de inspectorul general de stat  Dantes – Nicolae Bratu s-a deplasat la Constanța pentru a-l felicita pe inspectorul șef Eugen Bola pentru activitatea desfășurată  la conducerea ITM Constanța.

După o cariera deosebită de aproximativ  17 ani   în fruntea Inspectoratului Teritorial de Muncă Constanța și 2 ani prefect al județului Constanța, astăzi Eugen Bola s-a pensionat. Atribuțiile sale i-au fost delegate inspectorului șef adjunct  securitate și sănătate în muncă, Marian Becheanu.

”Mulțumesc colegilor mei pentru colaborarea de excepție bazată pe profesionalism și respect reciproc, pentru dăruirea și munca depusă în acești ani. A fost o experiență extraordinară, am fost înconjurat de oameni profesioniști, dedicați profesiei, cărora le doresc succes în continuarea proiectelor începute împreună,  apreciez efortul fiecăruia. A fost o onoare să vă fiu coleg și șef.”, a precizat Eugen Bola.

Advertisement

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions