Conecteaza-te cu noi
SEAS

Societate

Haltere. Ioana Țurcanu, de la CSO Ovidiu, a cucerit trei medalii de aur la Cupa României

Published

on

În perioada 27 – 30 iunie a.c., în Sala Sporturilor din Botoșani, s-a desfășurat competiția de nivel național Cupa României, etapa finală U 17 ani.

Ioana Maria Țurcanu, sportivă la  Clubul Sportiv Orășenesc Ovidiu, a concurat în limitele categoriei 81 kg. La doar 16 ani, tânăra a cucerit 3 medalii din aur, fiind situată pe loc și campioană a României.

Sportiva a obținut locul 1 la proba de smuls, locul 1 la proba de pus la piept și aruncat și locul 1 la total. La proba de smuls a reușit să ridice 72 de kg, iar la aruncat, 84 de kg. La total, a treia probă 156 kg, adică ambele probe.

Antrenorul tinerei, Eduard Simineanu, s-a declarat mulțumit de rezultate.

”Despre competiție pot spune că s-a desfășurat la un înalt nivel, au participat sportivi experimentați, însă Ioana Țurcanu a gestionat bine momentul și a reușit să obțină locul 1, devenind campioana României, această țintă fiind fixată încă din perioada calificărilor. Mulțumim Primăriei Ovidiu pentru sprijinul acordat, consiliului local, domnului Primar și, nu în ultimul rând, spitalului OCH din Ovidiu, care ne sprijină permanent de peste un an de zile, în recuperarea și tratamentul sportivilor, vitamine, suplimente și echipament sportiv de ceea mai bună calitate!”, a precizat Eduard Simineanu pentru ziarul Ordinea.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions