Connect with us

Politica

Eugen Tomac, furios de conferința lui Serghei Lavrov: „Minte ca un porc! Vorbește precum Beria pe vremuri“

Published

on

Eugen Tomac - PMP

Declarațiile halucinante ale ministrului rus de Externe Serghei Lavrov, după negocierile eșuate cu omologul său din Ucraina, l-au scos din sărite pe președintele PMP, europarlamentarul Eugen Tomac. Acesta susține că ”Lavrov minte ca un porc” și îi consideră pe conducătorii Rusiei ”o haită de criminali”.

„Lavrov minte ca un porc

Nu a răspuns la nicio întrebare și vorbește precum Beria pe vremuri. Această haită de criminali trebuie să răspundă în fața justiției internaționale!

Tupeul și propaganda rusă nu mai țin!

Armata Roșie a invadat fără niciun motiv o țară liberă și omoară oameni nevinovați, inclusiv copii!!!“, a declarat Tomac pe Facebook.

N.R.: Lavrenti Pavlovici Beria a fost un politician și mareșal, ministrul afacerilor interne (din 1938 -NKVD, apoi din 1941 al NKVD și NKGB unificate), însărcinat cu serviciile de securitate și represiune în regimul sovietic, unul din principalii responsabili ai epurărilor staliniste din deceniul al patrulea, deși el a fost implicat doar în fazele sale finale. I se atribuie și organizarea masacrului de la Katyn, în cursul căruia au fost asasinați aproximativ 22.000 de ofițeri și intelectuali polonezi. Sursa: ro.wikipedia.org

Citește și:

Serghei Lavrov, despre bombardamentul asupra maternității din Mariupol: „Ucraina a atacat-o. Așa e manipulată toată lumea“

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta