Conecteaza-te cu noi
SEAS

Politica

Eugen Tomac, reales președinte PMP. Claudiu Palaz – vicepreședinte coordonator Regiunea 2 Sud – Est

Published

on

congres pmp

Europarlamentarul Eugen Tomac a fost ales președinte PMP cu 705 voturi pentru din 708. Două voturi au fost anulate iar unul a fost împotrivă. Partidul Mişcarea Populară s-a reunit sâmbătă într-un congres extraordinar pentru a discuta politica de alianţe şi fuziuni a formaţiunii, având în vedere apropierea anului 2024, marcat de organizarea a patru rânduri de alegeri – locale, europarlamentare, legislative şi prezidenţiale.

Cei de la PMP spun că acest congres a fost un prim pas pentru unirea forțelor de dreapta în perspectiva alegerilor din 2024.

Tomac a subliniat necesitatea coagulării unei alternative de dreapta în vederea alegerilor de anul viitor, pornind şi de la faptul că la evenimentul PMP au fost prezenţi şi preşedintele partidului Forţa Dreptei, Ludovic Orban, şi unul dintre vicepreşedinţii USR, Vlad Botoş.

”Vreau să le mulţumesc liderilor USR şi Forţa Dreptei pentru că au fost alături de noi şi, nu întâmplător, am invitat reprezentanţii Partidului Naţional Ţărănesc Maniu şi Mihalache, pentru că acest nucleu serios de oameni reprezintă adevărata fibră a PNŢCD, a oamenilor care au plătit puternic pentru convingerile pe care le-au avut. (…) De aceea i-am invitat şi mă bucur că se alătură Partidului Mişcarea Populară şi vom avea acest subiect pe ordinea de zi a primului Consiliu Executiv Naţional. De asemenea, vreau să-i mulţumesc domnului primar Marinică Cazacu, care este alături de noi, va fi în viitoarea conducere a Partidului Mişcarea Populară. Împreună cu Partidul Ialomiţenilor va veni în Partidul Mişcarea Populară”, a anunţat Eugen Tomac.

Președintele Organizației Județene Constanța a PMP, Claudiu-Iorga Palaz a fost ales în funcția de vicepreședinte coordonator regional Regiunea 2 Sud – Est cu 707 voturi „pentru“ și 0 voturi împotrivă.

Surse: stiripesurse.ro, Agerpres

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions